Blog

Právě trávím jeden z posledního večerů karantény 60km od centra Neapoli na balkoně a říkám si, že je nejvyšší čas sepsat všechny zážitky z posledních 2 měsící.

častokrát mi píšete, že si nevíte rady s výběrem hudby ke svatebnímu obřadu. Proto jsem sepsala pro inspiraci výběr snoubenců z minulého roku. 1) Na příchod můžete vybrat pouze jednu skladbu. Někdy je ale cesta ke slavnostní bráně delší a proto doporučuji vybrat zvlášť skladbu pro nevěstu a zvlášť pro ženicha.Minulý rok jsme nejčastěji hráli tento...

Tento rok se opakoval podobný scénář jako ten minulý. Asi týden předtím, než se mi ozval pan Braun, jsem odevzdávala účetnictví. Přestože tam vše bylo a mělo být i v pořádku, říkala jsem si, jestli není někde něco špatně, když mi volalo číslo z Rakouska. Vždy mě zachytl, když jsem řídila a ne vždy nejlépe slyšela. Na otázku :...

Den, na který se většina studentů konzervatoře teší celých 6 let studia. Můj den nakonec padl na 28.3.2019. Byla jsem víc než ráda, protože 28. mám i narozeniny, sice května, ale přesto je to mé oblibené číslo.

Odjezd na tento hotel byl opět trošku divoký. 8. 1. 2020 jsme přiletěli z USA a o víkendu v Kroměříži, kde jsme slavili narozeniny mamky mi manažer napsal, že v pondělí můžu odjet. Po chvilce přemýšlení a děsu, jestli to auto zvládne, jsem se vydala na cestu.

Trasa, kterou jsem jezdila byla Oslo-Kiel. Loď vždy v 10:00 doplula do přístavu daného města a ve 14:00 odplouvala nazpět. Mezitím jsem mohla město navštívit.